Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Premijera mjuzikla ”Sušak, Sušak”

sušak sušak

Da interes za mjuziklom “Sušak, Sušak” ne jenjava niti godinu dana nakon praizvedbe, dokazuje i gotovo rasprodana premijera obnovljenog mjuzikla koja će se održati 16.10. u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u Rijeci.

Popularni mjuzikl koji prikazuje raspjevanu povijest Sušaka i njegovih stanovnika u razdoblju od 30-tih do 70-tih godina prošlog stoljeća, ove je godine pripremljen u samostalnoj produkciji Studija Maraton, autora Mensura Puhovca i Olje Dešića, a ima noviteta i oko samog glumačkog ansambla.

sušak sušak
image-73282

Prošlogodišnjim glumcima i pjevačima (Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Katja Budimčić, Olivera Baljak, Denis Brižić, Saša Matovina, Lucio Slama, Nenad Vukelić, Anton Plešić, Frano Živković, Mensur Puhovac) pridružili su se mladi Antonio Krištofić, plesna grupa Flame, Maratonci i mnogi drugi.

Režiju mjuzika potpisuje Edvin Liverić, koreografiju Martina Hrlić Rogic, za scenografiju je zaslužan Damir Šegota, za kostimografiju Manuela Paladin Šabanovićdok je oblikovanje svjetla u rukama Dalibora Fugošića.

Premijera 16.10. gotovo je rasprodana, ali zato požurite po svoje ulaznice za reprizu 17.10.!

Piše D.T.  Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts