Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prelijepa Ema Gračan nova je Kraljica Hrvatske

Kraljica Hrvatske 2018. Ema Gracan

Ovogodišnja svečana manifestacija ljepote, zabave i talenta na kojoj se s nestrpljenjem iščekivalo proglašenje najljepše

Zahvaljujući podršci Turističke zajednice grada Rovinja i izboru za Kraljicu Hrvatske, i ove godine je hotel Lone bio središte ljepote koje je na jedan od najljepših načina iznjedrilo novu Kraljicu Hrvatske, a njezino ime je Ema Gračan! 12 divnih kandidatkinja, koje su dokazale da osim ljepote, posjeduju mnogobrojne talente, afinitete i uspjehe, borilo se za prestižnu titulu koja je ujedno i jedna od najstarijih i najuglednijih. Zanimljivost je kako je upravo mama prelijepe Eme, Danijela Gračan, proglašena Kraljicom Svijeta 1990. godine te je do danas ostala jedina Hrvatica koja je pobijedila na svjetskom izboru. Pored Eme, nekoliko djevojaka ponijelo je lentu, Sonja Lončar je proglašena prvom princezom, dok se Klara Crishmanich okitila titulom druge princeze. Lentu je pobjednici dao gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

Prva princeza Sonja Lončar, kraljica Ema Gračan i druga princeza Klara Crismanich
image-149168

Prva princeza Sonja Lončar, kraljica Ema Gračan i druga princeza Klara Crismanich

Danijela i Ema Gračan
image-149169

Danijela i Ema Gračan

Prekrasne i svestrane djevojke, mnogobrojnoj publici su se predstavile u nekoliko različitih izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Za blistav i svjež izgled kandidatkinja, pobrinula se Esensa Mediterana sa svojom vrhunskom prirodnom kozmetikom.

Natjecateljice s Milanom Bandićem
image-149170

Natjecateljice s Milanom Bandićem

Cijelu manifestaciju vodili su simpatični Mario Sedmak i Mirna Maras, a za nezaboravanu zabavu pobrinula se najpoznatija hrvatska dance grupa Colonia i poznati pjevač i skladatelj Neno Belan. Njihovi nastupi dodatno su ugrijali već ionako uzavrelu atmosferu. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama publiku je uveseljavala odlična plesna skupina Megablast. Najpoznatija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom izuzetnom manifestacijom, etiketirala je svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o vrhunskoj kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme ovogodišnjeg kraljevskog vjenčanja.

Vrhunsku zabavu koju su organizatori pripremiti nakon proglašenja pobjednice, potrajala je do dugo u noć, naravno, uz puno pjesme i plesa, zahvaljujući sjajnim izvođačima.

Kraljica Hrvatske 2018. Ema Gracan (2)
image-149171

Piše D.T. Foto Josip Čekada

About The Author

Related posts