Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prekrasne boje i uzorci očekuju vas u novoj proljetnoj kolekciji kuće Marella

marella-1-mila

Dolazi vrijeme za implementaciju boja u našu garderobu, a Marellina kolekcija proljeće/ljeto 2015. ovu sezonu započinje s najkarakterističnijim elementom sezone, morem. Intenzivne plave boje koje podsjećaju na morske dubine, pa sve do nijansa poput zelene i svijetloplave slične površini najčišćeg mora. Taj kromatski raspon također generira najnovije grafičke uzorke: uvećani ili karirani print, jarke boje modela parki, vjetrovki i balonera – za koje vrijede tehnički obrađene tkanine, taft, svila saten, ali u modernijoj varijanti.

 

marellla2
image-15805

 

Modni su odabir zaobljene siluete, jajasti oblici siluete bez ovratnika, proljetni kaputi, haljine fluidnih i ženstvenih silueta te bluze u kombinaciji sa suženim hlačama. Boje postaju svjetlije i stvaraju cvjetni jacquard print. Preciznost kroja postiže se kontrastom vidljivim u nedovršenim krojevima s resama, s dodatkom. Posebni porubi dodani su na jaknama i maksi prslucima, ali i hlačama visokog struka. Nova je dužina sadržana u kolekciji od mini do maksi: omotane suknje i svijetle haljine susreću midi stil, dok su veste i sakoi duži i komotniji.

marella summer (1 of 25)
image-15806

 

Ljeto donosi toplije tonove u stilu tropskog voća: manga i papaje, a energija cvjetnih printova posebno je naglašena u savršeno prevelikim bluzama. Prirodne boje pijeska i zemljani tonovi odlični su uklopljeni u nove grafičke elemente na maksi prugastim tunikama, haljinama i suknjama ili u jarkim bojama varijante sa zip-up sportsko-elegantnim bluzama.

 

marella art (1 of 8)
image-15807

Funkcionalnost i praktičnost uvijek su bili temelj Be Smart kolekcije. Započelo je sa sakoima koji se ne gužvaju, a kasnije se to razvilo u veći dio kolekcije s dodatnim materijalima i s više modela. Ove sezone u fokusu su pruge i prožimaju se od mini haljina do T-shirt majica i jaknica/sakoa.

Materijali koji se ne gužvaju, mogućnost jednostavnog ručnog pranja, svevremenski modeli u elegantno bijeloj i uvijek mističnoj crnoj boji ostaju i dalje stalna inspiracija Marella ART kolekcije.

Izvor:www.buro247.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts