Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Prekrasna Iris Rajčić u atraktivnoj kampanji za nakit UNS

Iris Rajcic 1

Prekrasna hrvatska manekenka Iris Rajčić blista u novoj, atraktivnoj kampanji za unikatni nakit dizajnerice Silvije Brkić. Suradnja dviju Splićanki rezultirala je foto kampanjom koja će dodatno zagrijati vruće ljetne dane.

“Iris je jedna od žena koja me inspirira i po kojoj smo vizažistica Mia i ja osmislile ovo snimanje. Ona je energična, vesela i snažna žena, koja me inspirirala svojim osobnošću. Spajanjem savršenog tijela i energije koju ima Iris te njezine nepredvidive i divlje prirode htjeli smo istaknuti upravo to, prirodnu ljepotu!” – otkriva dizajnerica Silvija Brkić i dodaje: “Inspiraciju za nakit vezala sam uz drevni Egipat i zlatne boje koje na modelu izvrsno naglašavaju ljepotu, a uz vješte ruke vizažistice Mije Josipović Zekić i frizera Ivice Urbana postigli smo sve što smo zamislili. Drugi dio snimanja išao je u rapsodiju boja s neon detaljima, koji su apsolutni hit ovog ljeta!”

iris 3
image-30178

Iris 6
image-30179

Iris 2
image-30180

Dizajnerica unikatno izrađenog nakita Silvija Brkić ljubav prema perlicama gaji već dugi niz godina i dan – danas to je za nju prvo ljubav, pa tek onda posao. Statement ogrlice, naušnice, ukrasi za kosu, glamurozni detalji i vjenčani nakit samo su dio bogate kolekcije. Silvijin nakit posebno ističu Ana Rucner, Doris Dragović, Zorica Kondža, Antonija Šola i mnoge druge žene.
“Kolekcija nakita koji predstavljamo je zaista posebna. Dugo godina surađujem sa Silvijom i za svaku prigodu mogu pronaći nešto u njezinoj bogatoj kolekciji. Snimanje ove kampanje je bilo zahtjevno, bilo je jako vruće na splitskom asfaltu. No, radi ovog profesionalanog tima, rezultirao je odličnom kampanjom!” – izjavila je manekenka Iris Rajčić.
Iris 5
image-30181

Iris 4
image-30182

Kampanju je snimio Srđan Tutić, DK photography, make up je osmislila Mia Josipović Zekić, za frizuru je zaslužan Ivica Urban Šuljak, stilist je bio Damir Gerovac, dok je video snimio Toni Banov.

Piše D.T. Foto Srđan Tutić, DK photography

About The Author

Related posts