Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Predstavljen bogati glazbeni program trećeg izdanja Slavonija fest CMC200

zele lipovača foto nikola knežević

U suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom CMC televizija najavila treći Slavonija Fest CMC200, 24. i 25. kolovoza!

Program trećeg Slavonija fest CMC200 festivala predstavljen je na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u Novoj ploči u Zagrebu gdje su se okupili organizatori, glazbenici i brojni predstavnici medija. O festivalu su govorili Mario Kovač, direktor CMC televizije, Igor Polak, koordinator posebnih programa CMC-a, Biljana Lončarić, direktorica Turističke zajednice grada Slavonskog Broda, Tomislav Goll, organizator Rock maratona te Tomislav Marinović, organizator Slavonske trke.

slavonija1
image-135195

Naslanjajući se na višegodišnju tradiciju i iskustvo u organizaciji CMC festivala u Vodicama, CMC televizija je 2016. godine u Slavonskom Brodu, u Tvrđavi Brod, predstavila svoj prvi festival “na kontinentu” na kojem je uživalo više od 5.000 posjetitelja. Već sljedeće izdanje, održano u kolovozu 2017., okupilo je 18 izvođača i oduševilo više od 10.000 posjetitelja.

slavonija3
image-135196

Barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, ujedno i spomenik nulte kategorije, 24. i 25. kolovoza pretvorit će se u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će izvođači u revijalnom, festivalskom dijelu predstaviti nove glazbene uratke.

U petak, 24. kolovoza na Rock maratonu nastupit će:

Jall Aux Yeux – Bihać
Cota G4 – Daruvar
The SIIDS – Rijeka
Bang Bang – Zagreb
Jeremiah’s – Sv. Filip Jakov
Divlji dječak – Slavonski Brod
Chaos Addict – Slavonski Brod
Republika – Slavonski Brod
Headlineri:
Kojoti
Divlje jagode
U subotu, 25. kolovoza na glavnoj večeri Slavonija fest CMC200 nastupit će:

Artan Lili
Opća Opasnost
Teška industrija
Emir and Frozen Camels
Flyer
Pravila Igre
Komuna
Fluentes
Neki to vole vruće

Headliner:
Bajaga & Instruktori

Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, nastavlja se i ove godine izborom koncertnih headlinera festivala, a to su ove godine Kojoti, Divlje jagode te Bajaga i Instruktori. Svoje koncerte na prigodnoj konferenciji za novinare najavili su Alen Marin iz Kojota i Zele Lipovača iz Divljih Jagoda.

I za ovogodišnje izdanje festivala, osigurana je vrhunska produkcija, od audio opreme do scenografije, rasvjete i voditelja, a i dalje ostajemo dosljedni ideji da će svi izvođači nastupati uživo, što garantira vrhunsku glazbenu koncertnu poslasticu u trajanju od više od 5 sati! Voditeljski par CMC200 Slavonija Festa bit će Dalibor Petko i Edina Pršić, koji su briljantan posao odradili i na CMC festivalu u Vodicama ove godine.
Dalibor Petko i Edina Pršić
image-135198

Dalibor Petko i Edina Pršić

24. i 25. kolovoza 3. Slavonija Fest – CMC200 i Rock maraton ponovo upisuju Slavonski Brod na kartu nezaobilaznih ljetnih koncertnih destinacija!
Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici.
Piše D.T. Foto Nikola Knežević

About The Author

Related posts