Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Predstavljanje projekta „VRIDILO JE – Oliver“

Oliver Dragojević SBP

Povodom predstavljanja projekta „VRIDILO JE – Oliver“ održat će se druženje u  petak, 13.09.2019. City Center one Split.

 

 

Oliver Dragojević_ Vridilo je_ SBP
image-171417

Jedinstven glas, muzikalnost i posvećenost glazbi doveli su Olivera do bogate glazbene karijere u trajanju od pola stoljeća, koja ga je učinila jedinstvenim fenomenom domaće glazbe. Uživao je povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, uvijek dodirljiv za svakog poklonika i otvoren za suradnje s kolegama. Zato je za Oliverov rođendan u pripremi jedinstven susret njegovih kolega, prijatelja i ljubitelja njegova jedinstvenog izričaja. Splićani su dugo priželjkivali ovakav događaj, osmišljen na Oliveru svojstven način, koji on, nažalost, nije uspio osobno upriličiti pred svojim sugrađanima.

Nesumljivo je da nas očekuje večer glazbenog užitka 07. prosinca 2019. u Spaladium Areni i po svemu sudeći koncert godine u Splitu čiji će koncept na press konferenciji predstaviti organizatori i njegovi kolege koji će na koncertu i sudjelovati.

Ususret događanju u City Center One u petak prijepodne svečano će biti otvorena i izložba obiteljskih fotografija i privatnih trenutaka Olivera Dragojevića kroz objektiv Feđe Klarića koja će trajati od 13.9. – 6.10.2019. te predstavljen mural posvećen Oliveru u izvedbi umjetnika Slavena Legatora.

 

 

 

Oliver Dragojević_ Vridilo je_ SBP
image-171418

 

 

Piše M.T foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts