Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

PREDSTAVLJANJE ANTOLOGIJE ŽELJKA BEBEKA U BEOGRADU I SARAJEVU

ž. bebek

Nakon odlične promocije i koncerta u zagrebačkom Green Goldu u prosincu prošle godine, Željko Bebek će svoju Antologiju promovirati u Beogradu i Sarajevu. Beogradska promocija održat će se u srijedu 18. veljače u klubu Doma omladine s početkom u 13 sati, dok će sarajevska promocija biti dan kasnije, 19. veljače u 21 sat u klubu Cinemas Sloga. Željko Bebek će na obje promocije održati kratki koncert na kojem će predstaviti neke od svojih najvećih hitova.

Izdanje “Antologija – Bebek – 40 godina” objavljeno je u prosincu prošle godine. Radi se o luksuznom izdanju na 4 CD-a koje donosi presjek najvećih hitova ovog legendarnog pjevača od vremena u kojem je bio vokalni solist u najvećoj grupi s ovih prostora, Bijelom dugmetu, te njegove solo karijere u kojoj je imao i brojne vokalne suradnje s najpoznatijim imenima domaće glazbe: Halidom Bešlićem, Severinom, Crvenom jabukom, Alkom Vuicom, Zanom Nimani te ostalima.

Izdanje je upotpunjeno i tekstovima Siniše Škarice, Dušana Vesića, Ognjena Tvrtkovića te Miroslava Rusa i Zrinka Tutića koji su i autori nekih od Bebekovih najvećih hitova.

About The Author

Related posts