Siječanj 22, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Predsjednica Grabar Kitarović pobjedu nad Rusijom proslavila s igračima

Kolinda Grabar Kitarović Vatreni F

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović jučer  je otputovala u Soči na utakmicu Rusija – Hrvatska. Po samom dolasku dočekali su je izbornik Zlatko Dalić i  predsjednik HNS-a Davor Šuker, tom zgodom je Vatrenima poželjela sreću. Predsjednica je u VIP loži utakmicu gledala u društvu ruskog premijera Dmitrija Medvedeva.

 

Kolinda Grabar Kitarović Dimitrij Medvedev
image-134720

 

Nakon hrvatske pobjede nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva premijer Dimitrij Medvedev je čestitao predsjednici Republike Hrvatske a ona ga je toplo zagrlila.

 

 

Kolinda Grabar Kitarović Dimitrij Medvedev
image-134721

 

 

 

Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je u četvrtfinalu u Sočiju boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Rusiju. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, nakon 120 minuta 2:2, da bi u raspucavanju s bijele točke Hrvatska bila uspješnija 4:3. Izbornik Dalić je ponovio spektakularni uspjeh vatrenih koji su postigli s izbornikom Miroslavom Ćirom Blaževićem nakon 20 godina. U Hrvatskoj je vladala euforija neviđenih razmjera.

 

Kolinda Grabar Kitarović Vatreni
image-134722

 

Nakon ovog spektakularnog plasmana predsjednica Kolinda je s Vatrenima proslavila pobjedu uz pjesme ” Lijepa li si ” i ” Oj, Hrvatska mati ”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše M.T Foto Facebook

About The Author

Related posts