Veljača 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pred brojnim poznatim damama eNVy room sinoć predstavio novu kolekciju

eNVy room Mia Kovacic Tatjana Juric

U elegantno uređenom showroomu na adresi Vlaška 68 jučer su se našle brojne predstavnice javnog života kao što su Jelena Rozga, Nina Badrić, Tatjana Jurić, Franka Batelić, Korana Gvozdić, Renata Sabljak, Mia Kovačić, Judita Franković, Kristina Krepela, Nevena Rendeli Vejzović i mnoge druge. Okupljene gošće sa zanimanjem su razgledale 30 dnevnih i večernjih kombinacija iz nove kolekcije te se jednoglasno složile kako će iste zaživjeti i na ulicama hrvatskih gradova.

 

 

 

Tajna nove eNVy room modne priče krije se u inspiraciji autora iz vremena s početka prošlog stoljeća, kada žene sve više odbacuju tradicionalna vjerovanja i aktivno se uključuju u sve sfere života. Uz boho chic i neke sportske detalje, jedna od osnovnih motiva kolekcije je i ilustrirani lik Gibson girl kao simbola žena tog razdoblja, koji se protegnuo i do današnjih dana – lijepe i dotjerane, a istovremeno romantične, neovisne, samouvjerene i aktivne.

 

 

„Cilj nam je bio suprotstaviti „retro-stroge“ krojeve i „seksi-ženstvene“ materijale, uz snažne i intrigantne detalje kao što su volani, čipka i puf rukavi. U prvom planu su haljine, od večernjih toaleta do koktel haljina, a nismo zaboravili ni na mladenke, za koje je pripremljeno deset modela vjenčanica. Uvijek nastojimo ne ponavljati se i u svaku novu kolekciju unijeti elemente nad kojima će svaka modna poklonica stati i zamisliti se. Vjerujemo u uzrečicu da je na ovome svijetu samo mijenja stalna te uvijek u rukavu krijemo i pokoji faktor iznenađenja“ – poručuje eNVy room dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

 

Nevena Rendeli Nina Mia Cikes Franka Batelic Tatjana Juric Mia Kovacic Ivona Culo Jelena Rozga
image-121328

Nevena Rendeli, Nina Mia Cikes, Franka Batelic, Tatjana Jurić, Mia Kovačić, Ivona Čulo, Jelena Rozga

 

Renata Sabljak Petar Atanasoski Judita Frankovic Kristina Krepela
image-121329

Renata Sabljak, Petar Atanasoski, Judita Franković, Kristina Krepela

 

Nevena Rendeli Franka Batelic Tatjana Juric Mia Kovacic
image-121330

Nevena Rendeli, Franka Batelić, Tatjana Jurić, Mia Kovačić

 

Zvona Vuckovic Aleksandra Orlic
image-121331

Zvona Vučković i Aleksandra Orlić

 

Osim haljina, nova kolekcija predstavila je i kombinezone, jakne, odijela i komplete izrađene od viskoznog cadyja satenskog sjaja i plišane mreže duboko crne boje. Uz raskošne dekoracije od štrasa i ljuskica u obliku srca, različitih vrsta kukaca i ptica svi su pogledi bili upereni i u torbe koje su ove sezone, osim u maloj i srednjoj veličini, konačno stigle i u velikom izdanju.

 

Jelena Rozga eNVy room
image-121332

 

Predstavljanje kolekcije održano je pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke HP,

 

eNVy room HP
image-121333

 

Piše M.T Foto John Pavlish/Mateja Vrčković

About The Author

Related posts