Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznato voditeljsko lice s izbora ljepotica u Šibeniku čisti dagnje

Steve Harvey

Slavni američki voditelj Steve Harvey još je jedno u nizu poznatih lica koja su ove godine odlučila posjetiti Lijepu Našu.

Harvey je uspješan televizijski voditelj koji je poznat po tome što je spektakularno “zeznuo” dodjelu izbora za miss svijeta, pa je tu prestižnu titulu dodijelio krivoj natjecateljici. Najprije je pobjednicom proglasio lijepu Kolumbijku Ariadnu Gutierrez. Potom je Harvey shvatio kakvu je grešku napravio, a misice su se zbunjeno pogledavale nekoliko minuta, ne shvaćajući što se to upravo dogodilo. Zatim je kruna preseljena na glavu miss Filipina Pije Alonzo Wurtzbach.

Kako bi predahnuo od napornog posla, Harvey je ove godine odlučio posjetiti Hrvatsku pa je na Instagramu objavio video na kojem kod Šibenika čisti i pere školjke.

“Dečko sa sela pere školjke koje sam tek izvukao iz kanala. Btw, moj čovjek na snimci nikad nije bio u Harlemu, nisu imali pojma što pričam”, napisao je Steve aludirajući na majicu s natpisom Harlem koju je nosio jedan od muškaraca na snimci.

Snimka je u manje od 24 sata pregledana preko 100 tisuća puta.

“To smo moj brat i ja u videu. Uživali smo u tvom društvu i nadam se da se vidimo i dogodine”, oglasio se u komentarima Mile Ćorić, jedan od muškaraca u videu kojije pokazivao slavnoj faci kako izvući i očistiti dagnje.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts