Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznati voditelj napao kraljevski par: ”Iskorištavaju smrt princeze Diane kako bi zaradili milijune”

meghan markle i prince harry

Poznati televizijski voditelj Piers Morgan (54) okomio se na princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) jer su prošlog tjedna gostovali na događanju američke multinacionalne investicijske banke JP Morgan Chase & Co. Bivši članovi kraljevske obitelji bili su glavne zvijezde u luksuznom hotelu u Miamiju, a nisu htjeli potvrditi ni negirati informacije da su za svoj dolazak dobili između 500 tisuća i milijun dolara.

Harry je, kako piše Piers, govorio o svojoj omiljenoj temi, mentalnom zdravlju, točnije kako je godinama išao na terapije da bi prebrodio smrt svoje majke, princeze Diane. Voditelj ističe kako on samo o tome i govori u javnim nastupima čak i sada, 23 godine kasnije. Morgan je dodao kako je tužno izgubiti roditelja, no to se dogodilo milijunima ljudi, i njemu je umro otac kada je imao jednu godinu.

Voditelj je također objasnio da postoji razlika govoriti javno o mentalnim problemima povezanim s tugovanjem i govoriti o tome privatno pred jako bogatim bankarima, poslovnim tajkunima, političarima i zvijezdama za veliku novčanu naknadu. Naime, osim Harryja i Meghan gošće su na događanju bili bivši britanski premijer Tony Blair, bogati grčki nasljednik Stavros Niarchos, bivši igrač bejzbola i zaručnik Jennifer Lopez Alex Rodriguez te slavni košarkaš Magic Johnson.

Piers Morgan
image-183073

Piers tvrdi kako princ iskorištava pokojnu majku Dianu kako bi zaradio novac, a tu njegovo licemjerje ne prestaje. Prošle godine Meghan i Harry molili su svoje pratitelje na Instagramu da spase planet Zemlju i prestanu s aktivnostima koje im štete, kao što su zasebna putovanja. Ubrzo nakon toga supružnici su posudili privatni avion pjevača Eltona Johna kako bi otputovali iz Londona do juga Francuske. Inače, let do tamo traje 90 minuta, a dnevno postoji 30 komercijalnih letova do tamo.

Meghan i Harry i prošlog su tjedna putovali na događanje u Miamiju privatnim avionom investicijske banke iz vile u Vancouveru vrijedne 11 milijuna dolara. Tamo navodno borave kao gosti svog misterioznog dobročinitelja milijardera. Usto, banka s kojom su povezani supružnici samo je u prošle tri godine uložila 195 milijardi u kompanije s fosilnim gorivima. Piers zaključuje da očito Meghan i Harry žele da svi spašavaju planet osim njih i njihovih poslovnih suradnika.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts