Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznati stilist posvetio Maji Šuput emotivnu objavu

markogrubnic_instagram

Poznati stilist Marko Grubnić (37) posvetio je svojoj prijateljici, pjevačici Maji Šuput (40) emotivnu objavu na Instagramu. “Nismo tim jer radimo skupa. Tim smo jer se međusobno poštujemo, vjerujemo si i vodimo brigu jedno o drugome. I da, sjajimo jače skupa”, istaknuo je Marko.

Maja se također pohvalila kako su ona i stilist tim iz snova i otkrila kako izgleda njihov odnos. “Tako on meni svaki dan. Danas obuci onu košulju, stavi onaj remen, onu torbu, one naušnice i onda izgledamo ovako. Jer on zna”, napisala je pjevačica.

 

markogrubnic_instagram
image-183204

 

 

Marko odijeva Maju i za show “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem će ona napraviti svoje prve voditeljske korake uz Franu Ridjana. Pjevačica se u jednoj od sezona natjecala, a kaže da joj je bilo jako naporno. “Ovim ljudima neka je Bog na pomoći, ne znaju u što su se upustili”, upozorila je nove kandidate showa.

Maja je istaknula kako se ne brine jer će ju kad zapne uvijek moći izvući Frano. “Imam najozbiljnijeg voditelja pored sebe, Franu, koji se valjda rodio s čitabom u glavi. Dobro je to što će on mene izvući, u svakom slučaju, a loše je to što je on tako dobar da ja ne mogu biti bolja od njega ni za sto godina, ali trudit ću se, dat ću sve od sebe”, zaključila je.

Transformacije i zamjene uloga osnovna su postavka ovog popularnog formata, a nova sezona kao iznenađenje predstavlja i ulazak dosadašnjeg voditelja Igora Mešina u društvo žirija. Iako na poznatom terenu, Igor će se ovaj put naći u novoj ulozi te, kako kaže, iznimno ga veseli iz drugačije perspektive pratiti nevjerojatne transformacije.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts