Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznati podržali akciju Kupujmo hrvatsko

Kostadinka Velkovska  Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_

Zagrebački Jelačić plac preplavili su građani i poznata lica i tako podržali domaće proizvođače.

 

 

 

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica kaže da Kupujmo hrvatsko treba živjeti svaki dan. „Ja volim ovu zemlju na način da kupujem proizvode vrijednih hrvatskih ruku i mislim da je to najbolje što možemo učiniti jedni za druge, pobrinuti se da naša proizvodnja ostane kod nas“, naglasila je Pinčić Rogoznica.

 

 

Doris Pincic Rogoznica Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172058

 

 

Potporu domaćoj proizvodnji dao je i modni dvojac Elfs, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Oni su u društvu svoja četiri francuska buldoga koji su sudjelovali na reviji pasa i njihovih vlasnika poručili da im je, s obzirom da su i sami hrvatski proizvođači, apsolutni imperativ podržati kolege. „Veliki je izazov proizvoditi u Hrvatskoj, pogotovo u tekstilnoj industriji. Svake godine je sve teže, ali drži nas ta neka simpatija kod naših kupaca koji cijene što proizvodimo kod nas. Zato se trudimo i rukama i nogama da to ostane tako. U našoj industriji rade većinom žene koje su često potplaćene pa se borimo i za njih i nećemo tek tako odustati“, rekao je Šekuljica.

 

Ivan Tandaric i Aleksandar Sekuljica  Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172059

 

 

 

„Hrvatska gospodarska komora već 22 godine promovira hrvatsku kvalitetu. Bili smo influenceri davno prije nego što je taj koncept zaživio na društvenim mrežama. Danas se vidi da smo napravili dobar posao jer je hrvatski proizvod postao brend koji prepoznaju svi naši građani. Volio bi da se ta prepoznatljivost ubuduće proširi i na međunarodno tržište, da cijeli svijet, uz sportaše i prirodne ljepote, zna i za kvalitetu domaćeg proizvoda“, istaknuo je predsjednik HGK Luka Burilović na otvaranju akcije.

 

 

Predsjednik HGK - Luka Burilovic_ Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172060

 

Luka Burilović

Mladen Komsic, Dragan Kovacevic, Mirjana Cagalj, predsjednik HGK - Luka Burilovic, Luka Zaher i Tomislava Ravlic  Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172061

Mladen Komšić, Dragan Kovačević, Mirjana Čagalj, predsjednik HGK – Luka Burilović, Luka Zaher i Tomislava Ravlić

 

„Ovakvi događaji su važni  da se podsjetimo koliko su vrijedni naši proizvodi, bilo da je je riječ o gastronomiji, glazbi ili odjeći. U svakoj sferi gospodarstva možemo stati uz bok svjetskoj ponudi jer ovo što dolazi na naše tržište izvana nam po kvaliteti uopće nije konkurencija. Tu na akciji se možemo iz prve ruke uvjeriti da je hrvatsko najbolje“, izjavila je dizajnerica Matija Vuica koja je domaće proizvođače došla podržati u društvu supruga, glazbenika Jurice Popovića.

 

Jurica Popovic i Matija Vuica   Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172062

 

 

Glumac Zijad Gračić je istaknuo da je za društvo najbitnija stvar da promiče svoje gospodarstvo. „Domaće djelatnosti su jako važne i zato podržavam ovakve akcije ne samo iz uvjerenja i principa, već smatram da su to izuzetno dobri proizvodi. Prvenstveno tu mislim na gastronomsku ponudu, ali imamo mi što ponuditi svijetu i na drugim područjima“, kazao je Gračić.

 

 

Helena Kalinic, Zijad Gracic i Frana Marija Vrankovic  Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172063

 

 

Akciju su podržali i pjevači Saša Lozar, Matija Cvek i Jure Brkljača, glumice Mia Begović, Petra Dugandžić, Lana Gojak i Marija Borić, njihov kolega Ivica Pucar i brojni drugi.

 

 

Petra_ Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172064

 

 

Mia Begovic Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172065

 

 

Jure Brkljaca Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172066

 

Alen Duras i Matija Cvek Foto_ Vedran Peteh_Ognjen Karabegović_
image-172067

 

Piše M.T Foto Vedran Peteh i Ognjen Karabegović

About The Author

Related posts