Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznate Hrvatice otkrile kako izgleda savršen izlazak za Valentinovo

Valentinovo uz Stella Artois cinema_kino_SBP

Klasika ne izlazi iz mode, a pokazale su to poznate Hrvatice koje su za izlazak za Valentinovo izabrale večeru i kino. Ali ne običnu večeru nego večeru u kinu zahvaljujući posebnom Stella Artois cinema doživljaju i kombinaciji belgijskih zalogaja, francuske romantike i najboljeg društva. Proslava ljubavi započela je s premijerom francuskog filma #ZaNju koji je oduševio i nasmijao brojne poznate: Koranu Gvozdić, Larisu Lipovac Navojec, Ana Mariju Žužul, Ivu Mihalić, Aleksandru Milinković, Ashley Colburn, Katarinu Strahinić, Mirnu Savić te brojne zaljubljenike u francusku kinematografiju.

 

 

 

Ususret Danu zaljubljenih, Stella Artois kao brand koji je nezaobilazan u posebnim slavljeničkim prilikama, omogućio je gostima savršen spoj gastronomije i kinematografije, romantike i umjetnosti, smijeha i zabave čineći ovaj izlazak savršenim iskustvom za sve zaljubljene, ali i za sve zaljubljenike u dobru filmsku umjetnost. Već pri ulasku u dvoranu uzvanike su dočekali slatki i slani zalogaji, koji su bili uvertira u ostatak večeri. Idealan omjer tradicije i modernosti tajna je uspjeha omiljenog belgijskog piva Stella Artois, pa je kao mjesto druženja logično odabrano najšarmantnije kino u gradu. Film #ZaNju redatelja Erica Lartigaua okosnica je svega što predstavlja modernu romansu: smijeh, suze, kombinacija predivnih okusa i još bolje glazbe te trenuci koji se pamte.

 

 

 

No, Valentinovo ne slave samo zaljubljeni. Zašto ne biste uživali u večeri s prijateljicama, prijateljima ili vama dragim osobama? Zaustavite na trenutak vrijeme, uživajte u posebnim trenucima, a ako ste u last minute nedoumici gdje izaći i kako obilježiti ovaj tjedan, kino i francuska romantična komedija uz nezaobilazno Stella Artois pivo, savršeni je spoj.

 

 

Valentinovo uz Stella Artois cinema _kino_SBP
image-182655

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts