Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poznat identitet ruskog milijardera kod kojeg borave Meghan i sin Archie, a uskoro im opet stiže i Harry

meghan markle i prince harry

Za vrijeme trajanja jedne od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji i sastanka princa Harryja s kraljicom Elizabetom te prinčevima Charlesom i Williamom, vojvotkinja Meghan Markle vratila se u Kanadu k sinu Archieju.

Točnije, Meghan se vratila na isto mjesto na kojem su ona i Harry s njezinom majkom i sinom Archiejem proveli posljednjih šest tjedana, a riječ je o dvorcu koji je u vlasništvu ruskog milijunaša Yurija Milnera, za kojeg se tvrdilo da skriva vlastiti identitet kako bi izbjegao plaćanje poreza ili pak prikrio pranje novca, pišu britanski mediji poput Daily Maila.

Meghan Markle i princ Harry
image-180902

Meghan i Harry nisu htjeli novinarima otkriti njegov identitet, isto kao što nisu htjeli odgovoriti na pitanje je li im on sam platio godišnji odmor u Kanadi.

No britanski su mediji otkrili kako se radi i Milneru, izraelsko-ruskom poduzetniku, internetskom guruu i fizičaru koji je poznat i kao jedan od najutjecajnijih ruskih tehnoloških investitora. Jedan je od osnivača i bivši predsjednik kompanije Mial.ruGroup i osnivač kompanije DST Global preko koje investira svoja sredstva u druge kompanije poput Facebooka, Zinge, Twittera, Alibabe, Airbnb i mnogih drugih poznatih i jednako uspješnih.

yuri milner
image-180903

Dobar je prijatelj s osnivačem Facebooka Markom Zuckerbergom, a 2011. godine našao se na Forbesovoj listi milijardera.

Godinu dana kasnije postao je vlasnik luksuznog imanja koje je trenutačno Harryjev i Meghanin kanadski dom, a čija se vrijednost procjenjuje na 14,1 milijuna dolara i ima osam spavaćih soba.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts