Svibanj 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pozirala bez ijednog komada odjeće na sebi

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski je jedna od najtraženijih manekenki današnjice, a slobodno možemo reći i jedna od najhrabrijih i naslobodnijih, obzirom na to da njezin profil na Instagramu vrvi razgolićenim fotografijama.

Štoviše, 28-godišnja Emily objavila je fotografiju na kojoj pozira bez ijednog komada odjeće na sebi, dok joj intimna područja zaklanja jednako razgolićeni suprug Sebastian Bear-McClare, a dio fotografije s golim grudima je pikselizirala i tako se pobrinula da joj Instagram ne obriše objavu zbog golotinje.

 

Slika zaslona 2020-04-09 u 03.43.55
image-185978

Fotografija zapravo nije nastala u novije vrijeme, već pola godina nakon što je par razmjenio bračne zavjete, pa se čini da je i njih uhvatila nostalgija za nekim prošlim vremenima dok su u izolaciji.

“Ovako ne izgleda naša karantena, uglavnom smo znojni u hudicama, ali pošto sam ovo objavila u svojim pitanjima i odgovorima, zašto ne bih i ovdje? Ovo je snimljeno otprilike šest mjeseci nakon što smo se vjenčali, u ljeto 2018. godine”, napisala je Emily.

Na profilu ju trenutno prati 25,9 milijuna pratitelja, od tisuće njih komentiralo joj je fotografiju, među kojima i neke slavne face poput Belle Hadid, Hailey Bieber, The Weekenda, Kendall Jenner, Selene Gomez i drugih.

“Imaš tijelo iz snova”, “Ovo je ludo”, “Tu bi trebale biti moje ruke”, “Nitko sada ne voli tvog supruga”, “”Obožavam ovu fotku”, neki su od komentara.

Ona i Sebastian su u braku od od 2018. godine, a par djeluje jednako zaljubljeno kao i na početku veze. Za Sebastiana se udala svega tri mjeseca nakon što je prekinula vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom, s kojim je provela ukupno četiri godine, a i živjeli su zajedno.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts