Veljača 22, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Povratak rafinirane jednostavnosti u novoj kampanji Seventy by Sergio Tegon

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (9)

Pročišćeni vizuali i meke palete boja nagovještaju ženstvenu i senzibilnu modnu jesen u izvedbi luksuznog talijanskog branda

Još jednu sezonu zaredom, čarobnu Seventy ženu utjelovila je poznata ikona modnih pista i časopisa Anna Cleveland. Eterična Anna, u nizu svojih teatralnih transformacija, ovog puta nam otkriva jednu posve ogoljenu i gotovo djevojački nježnu stranu koja adekvatno i vrlo jasno naglašava elegantno klasičnu kolekciju poznatog talijanskog branda. Istovremeno eklektična i introvertirana, Anna Cleveland u novoj kampanji prikazuje ženu koja podjednako osvaja svojom samouvjerenošću i suvremenim stilom, pritom ne skrivajući ranjivost, empatiju i toplinu koje čine esenciju njene osobnosti.

Sofisticirani fotografski kadrovi fokusirani su na emociju koju Anna daje prezentirajući snažnu kolekciju kojom dominiraju neutralne boje, opuštene, elaborirane siluete i luksuzni materijali. Scenografija je hladna kako bi naglasila gotovo eskapističke pokrete modela u fluidnim outfitima.

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (5)
image-105712

Seventy by Sergio Tegon kampanjom za jesen i zimu najavljuje kolekciju bogatu kreativnim bazičnim komadima koji su savršeno ukomponirani u suvremeni normcore stil. Kombinacije i slojevitost, matirane šljokice, glatke tkanine u kontrastu s grubim bojama, svijetle boje na klasičnim modelima daju novi stilski identitet koji prkosi trendovima i ponovno se reinterpretira kroz nadolazeće sezone.

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (2)
image-105713

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (8)
image-105714

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (7)
image-105715

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (4)
image-105716

SEVENTY BY SERGIO TEGON_CAMPAIGN FW 2017_ANNA CLEVELAND  (9)
image-105717

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts