Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Posvojio ga je, a on mu “zahvalio” skandalima: ”Morao sam mu reći da bira život ili smrt”

Pierce Brosnan ss

66-godišnji holivudski glumac ima šestero djece.

Pierce Brosnan, jedan od omiljenih tajnih agenata 007, ženio se dva puta. S prvom suprugom, australskom glumicom Cassandrom Harris vjenčao se 1980. godine, a par je ubrzo dobio sina Seana.

Cassandra je iz propalog braka imala još dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera, a nakon što je 1986. godine preminuo njihov otac Dermot Harris, Pierce ih je posvojio te su oni i službeno uzeli njegovo prezime.

pierce brosnan ss
image-174407

Tijekom 1987. godine, dok je Pierce snimao film “The Deceivers” u Indiji, njegova se supruga teško razboljela. Tada joj je, naime, dijagnosticiran rak jajnika, a preminula je u prosincu 1991. godine u 43. godini života.

“Kad vaš partner dobije rak, vaš se život mijenja, od rutine do načina na koji gledate na njega. Ovdje se bavite s mogućom smrću. Cassie je bila pozitivna cijelo vrijeme i bio je to strašan gubitak”, jednom je prilikom otkrio glumac kojeg je supruga strašno željela vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, koju je dobio četiri godine nakon njezine smrti.

1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa.

Ipak, jedan od sinova glumcu je počeo stvarati probleme još prije 15 godina zbog problema s drogom, uporno odbijavši pomoć. Radi se o Christopheru, kojeg je posvojio u braku s Cassandrom. 46-godišnji redatelj nedavno je viđen u šetnji Londonom, a bilo je to rijetko njegovo pojavljivanje u javnosti, koje je izazvalo velik interes medija.

Chris se 2013. godine morao suočiti s još jednom smrću u bliskoj obitelji, njegova sestra Charlotte tada je izgubila bitku s rakom jajnika, baš poput svoje majke. Iako je paralelno radio na proboju u filmsku industriji, što mu je išlo od ruke, Christopher je počeo konzumirati kokain i heroin te upadati u nevolje sa zakonom. Tako je 1997. godine proveo tri mjeseca u zatvoru nakon što je uhvaćen kako vozi u alkoholiziranom stanju, a samo godinu dana prije uhvaćen je u istom prekršaju, no tada je prošao samo s novčanom kaznom.

Pierce i  Paris Brosnan
image-174408

Jednom prilikom Christopher je sudjelovao i u masovnoj tučnjavi u jednom noćnom klubu u Londonu. Zabranjen mu je ulazak u klub, a sve je to dovelo do toga da slavni tata s njim još 2005. godine prekine sve veze. Ubrzo nakon toga Chris je sudjelovao u popularnom britanskom reality showu “Love Island”, nakon čega se povukao iz javnosti.

“Christopher je jako pogubljen. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo imati snažnu vjeru u to da će se oporaviti. Bolno je s nekim prekinuti sve veze, no ja sam to morao učiniti. Morao sam mu reći da bira život ili smrt. Moje molitve su s njim”, jednom je prilikom otkrio Brosnan.

Također, glumac u javnim istupima često ističe kako ga je druga supruga spasila od depresije nakon gubitka voljene žene te problema sa sinom i smrti kćeri Charlotte. “Ona je snaga bez koje ne bi to sve mogao preživjeti”, zaključio je.

Fotografiju Christophera Brosnana pogledajte OVDJE.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts