Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Posrnula pop zvijezda šokirala bizarnom snimkom

britney-spears

Pjevačica Britney Spears (38) pridržava se uputa o izolaciji, a velik dio vremena provodi u teretani koju je slučajno uništila.

Bivša pop princeza je otkrila da je zapalila svoju omiljenu prostoriju i objasnila na Instagramu što se dogodilo.

“Bila je to nesreća, ali da, ja sam je zapalila teretanu. Prošla sam pored vrata teretane i vidjela plamenove. Božjom milošću alarm se ubrzo ugasio i nitko nije ozlijeđen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo. Ali moglo je biti gore, tako da sam zahvalna. Ionako više volim vježbati vani”, istaknula je Britney koja je ostavila upaljene svijeće.

 

Video pogledajte ovdje.

 

 

Pjevačica je u videu progovorila što se dogodilo, a onda nastavila bezbrižno pokazavati pratiteljima koje vježbe mogu napraviti s utezima i bez sprava.

Obožavatelji su pružili pjevačici podršku komentirajući da to moglo dogoditi bilo kome. “Nemoj razbijati glavu”, “Bitno da nitko nije nastradao”, “Svakom se ovakva nesreća može dogoditi”, napisali su joj. Ipak, neke je pratitelje zabrinula, a dio njih je nasmijala jer smatraju da je olako shvatila cijeli incident.

“Je li još netko zabrinut za nju?”, “Jedno je vodilo drugom. Stvarno je luda”, “Tako je opuštena oko spaljivanja teretane”, “Sve oko ovog mi uzrokuje anksioznost”, “Plačem od smijeha. Koji vrag”, “Kako ona to sa smiješkom kaže da je zapalila teretanu. Koja kraljica”, komentirali su. Inače, Britney često svojim objavama zabrinjava pratitelje, kojih ima više od 24 milijuna Instagramu. Nedavno se hvalila svojim izgledom kose ujutro i pritom izazvala čuđenje zbog svog lica koje je bilo čudno našminkano.

 

Izvor dnevnik.hr Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts