Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Posrnula glumica godinu dana je bez droge i alkohola, ali roditelji joj ne daju pristanak za vjenčanje

Amanda Bynes

osrnula glumica Amanda Bynes pokušava se pomiriti sa svijetom. Na svom Instagramu je objavila video s novim zaručnikom Paulom Michaelom, a u videu se ispričala što je kolege glumce nazivala ružnima te se pohvalila da je trijezna godinu dana.

“Bok svima, ovo je Paul, moj zaručnik”, kaže 33-godišnja glumica u videu. “Jako sam sretna, a kao što vidite, on je prelijep. On je također i najbolja osoba na Zemlji. Htjela bih se ispričati svima koje sam nazvala ružnima na svom Twitteru. U to vrijeme sam se odjećala jako loše i to je bilo jako teško razdoblje za mene”, kaže glumica.

Amanda Bynes i Paul Michael
image-183193

“Svima vam želim poručiti da vas volim i da sam trenutačno jako sretna”, zaključila je Bynes koja se zaručila nakon samo dva mjeseca veze. No ako se pita Amandinu majku, par se neće uskoro vjenčati jer ona ne odobrava njihove zaruke. Kako piše TMZ, nekadašnja zvijezda tinejdžerskih filmova zbog svojih problema iz prošlosti treba odobrenje roditelja da bi se mogla udati. Također je morala s obitelji živjeti tek kad je izašla s odvikavanja dok joj sud nije dao odobrenje za samostalni život.

Amanda Bynes i Paul Michael
image-183194

Amanda se godinama bori s bipolarnim poremećajem, a bivša dječja filmska zvijezda poznata je i po ovisnosti o drogama i alkoholu. Nedavno je napustila kliniku za odvijkavanje, a zaručnika je navodno upravo ondje i upoznala.

Javnosti je poznata po uhićenjima zbog vožnjepod utjecajem opijata, uhvatili su je i dok je pušila marihuanu, a na policajce je bacala stakleni bong s 36. kata. Prije nekoliko godina je oca optužila za seksualno zlostavljanje, a tužbu je brzo nakon toga povukla. Tvrdila je kako ju je mikočip u njezinoj glavi natjerao da prijavi oca.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts