Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poslušajte prvu solo pjesmu Zayna Malika

Zayn

Zayn Maik je prošli tjedan napustio bend One Direction, a već sada možemo čuti prvu solo pjesmu koju je snimio uz pomoć britanskog producenta Naughty Boya.
Točnije, možemo čuti njenu demo verziju koju je Naughty Boy objavio 30. ožujka na svom Soundcloud profilu.
U pitanju je demo verzija pjesme „I Won’t Mind“, koja je najvjerojatnije nastala proteklog vikenda, dok su se Malik i Naughty Boy družili u studiju.
„Neka glazba ispriča sve, ljudi. Zahvalite nam kasnije“, napisao je Naughty Boy na svom Twitteru uz pjesmu.
„I Won’t Mind“ je , za razliku od velikog hita „La La La“ iza kojeg također stoji Naughty Boy, znatno mirnija i emotivnija pjesma, s primjesama folka, u kojoj Malik pjeva samo uz gitaru.

 

 

„We are who we are when no one’s watching. And right from the start, you know I got you“, pjeva  Malik u pjesmi koja je vjerojatno posvećena njegovoj zaručnici.

Iako je u pitanju samo demo verzija, pjesma je prilično sređena, piše Biiiboard, zbog čega bi mogli uskoro očekivati i njenu konačnu verziju. Malik i Naughty Boy su najavili da za sljedeću, 2016. godinu, imaju velike planove, uz hashtag #2016.

Inače, Naughty Boy je u ponedjeljak ušao u raspravu s Louisom Tomlinsonom iz benda OneDirection, koji je kritizirao producenta da se na internetu pretjerano hvali svojom stradnjom s Malikom.

 

 

Naughty Boy je pokušao objasniti svoje postupke, ali ga je vojska Directionersa zasula komentarima, pa je hashtag #SuspendNaughtyBoy ubrzo preplavio internet.

Izvor: Billboard

About The Author

Related posts