Siječanj 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Posljednjom objavom Jennifer Lopez u manje od 12 sati prikupila više od 2,6 milijuna lajkova

jennifer lopez ss
Nakon što se pojavila na svakoj od najvažnijih dodjela nagrada u Americi, Jennifer Lopez otišla je na zasluženi odmor. Na nepoznatu destinaciju u egzotičnim krajevima uputila se u zagrljaju svog partnera a, a njena posljednja fotografija oduševila je milijune obožavatelja diljema svijeta

Što je potrebno da vaša fotografija, objavljena na društvenim mrežama, u samo nekoliko sati prikupi više milijuna klikova? Pa, ako pitate za savjet Jennifer Lopez, ona će vam zasigurno reći da je dovoljno tijelo dovesti do savršenstva, i onda se fotografirati na pješčanoj plaži, uz zalazak sunca, u minijaturnom bikiniju.

 

 

Jennifer Lopez ss
image-157002

Za svoj najnoviji odmor ona i njezin partner Alex Rodriguez odabrali su javnosti još uvijek nepoznatu, egzotičnu destinaciju, s kilometarskim pješčanim plažama, na kojima nema nikoga. Idealnima za potpunu privatnost slavnog para.

Jennifer Lopez, koja je jedna od najvećih svjetskih zvijezda i dobro je poznato koliko pažnje posvećuje svom izgledu, svoje savršeno isklesano tijelo pokazala je na fotografiji u trendi zelenom bikiniju s volanima, čije su gaćice u modelu brazilian.

tportal

Izvor Tportal.hr Foto screenshot

 

 

About The Author

Related posts