Svibanj 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Posljednja polufinalna emisija Supertalenta ove nedjelje

supertalent polufinale kandidati 5live

Posljednjih desetero kandidata od TOP 50 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa.

Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb, akrobatsku skupinu Dunking Devils koji ovoga puta obećavaju donijeti pravi spektakl. Adrenalinski nabijen nastup osigurat će i cirkuske artistice iz skupine Vertigo Variete koje uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, a njihov talent su akrobacije u zraku. Kristijan Briješki i Dragan Repac iz grupe Bar Levels ovoga puta pokušat će opravdati povjerenje žirija te uz tematiku Ibize pokazati koliko su napredovali u žongliranju shakerima. Gimnastičarka Paula Kopić predstavit će se s fitkidom, a Siniša Matijević s crtanjem zatvorenih očiju.

Vidjet ćemo plesače iz Rijeke: solo plesača Marina Čačiju te skupinu RiS Love4dance, a svoje plesne vještine predstavit će i par Valentina i Ivan.

Od pjevača nastupit će Nensi Mitrović iz Beraka pokraj Vukovara koja će se predstaviti pjesmom Nine Badrić ‘Dani i godine’ te Jan Samardžija s pjesmom Đanija Maršana ‘Prozor prema zalazu’.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta ove nedjelje i doznajte tko će se još pridružiti finalistima šeste sezone!

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts