Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poslije šoka koji su priuštili kraljevskoj obitelji Meghan se odlučila na potez koji će ih dodatno razbjesniti

Princ Harry i Meghan Markle ss

Velika Britanija u šoku je nakon što su princ Harry i Meghan Markle u službenom priopćenju na Instagramu objavili da se odriču službenih kraljevskih dužnosti.

princ Harry i Meghan Markle
image-180663

Britanski mediji ne prestaju analizirati i komentirati cijelu situaciju, a Harry i Meghan nakon prvotnog priopćenja nisu se više oglašavali.

No Meghan se sada odlučila na potez koji će zasigurno dodatno razbjesniti britansku javnosti i obožavatelje kraljevske obitelji. Naime, samo tri dana nakon što su ona i princ nakon praznika u Kanadi stigli u Britaniju, vojvotkinja od Sussexa ponovno se vratila u Kanadu, gdje je osmomjesečnog sina Archieja ostavila s dadiljom.

Mnogi su to protumačili kao bijeg dok se njezin suprug suočava s gnjevom svoje obitelji i britanske javnosti. Kako izvor upućen u cijelu situaciju tvrdi, tamo će ostati do daljnjega, a navodno u Britaniji nije ni imala namjeru dugo ostati.

princ Harry i Meghan Markle
image-180664

Kraljica je svojoj zaraćenoj obitelji naredila da pronađe rješenje za rješavanje krize koje će njezinu unuku i njegovoj supruzi omogućiti da napuste kraljevske dužnosti.

Na dan drame kraljica je organizirala izvanredni poziv u kojem su sudjelovali ona, princ Harry, princ William i princ Charles. Jedno je sigurno, kriza je ovo koju kraljevska obitelj zasigurno neće moći lako riješiti.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts