Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan

meghan markle i princ harry ss

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle ozbiljno razmišljaju o uspostavljanju vlastite baze u Americi, što će na svom sljedećem putovanju u Kaliforniju već i testirati, prenose britanski mediji poput Daily Maila.

Kraljevski se par tome navodno posebno veseli jer bi tako veći dio godine mogao provesti u Meghaninoj rodnoj zemlji, u kojoj će biti i ovogodišnji Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, i to u sklopu šestotjedne pauze od kraljevskih dužnosti. Bit će to ujedno i prvo putovanje njihova prvorođenog sina Archieja u SAD.

Meghan Markle i princ Harry
image-176215

To možda ne bi bilo čudno da Harry nedavno nije nedavno opisao južnoafrički Cape Town kao sjajno mjesto na kojem bi mogli boraviti jedno vrijeme, ali čini se kako su se sada njihove želje i interese usmjerili prema SAD-u. Koji je razlog tome, zasad nije poznato.

Neimenovani izvor iz kraljevske palače za The Sun je izjavio kako su kraljica Elizabeta i princ Charles zabrinuti i smatraju da bi takav potez mogao najaviti i izlazak iz obitelji.

meghan markle i princ harry ss
image-176216

“Činjenica je da stvari s vojvodama od Sussexsa nisu dobro funkcionirale u Windsoru pa bi drugu bazu mogli imati u Americi”, izjavio je.

Te su se informacije pojavile nakon što su prošlotjedna priznanja Harryja i Meghan o odnosu s princom Williamom i životu pod povećalom javnosti odjeknula u javnosti poput bombe i nakon što su ostali članovi kraljevske obitelji izrazili veliku zabrinutost za njih dvoje.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts