Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Popularni zagrebački klub ne prestaje s iznenađenjima

H2O _ SBP

Prilika za kupnju novog automobila iz snova čeka se godinama. No, popularni zagrebački klub H2O svoju je vjernu publiku u 2020. godini odlučio razmaziti i nagraditi. Uz mnoge novitete poput vizualnog identiteta i cijelokupne obnove kluba, H2O u 2020. ulazi s još mnoštvo iznenađenja.

 

Sinonim dobre zabave i vrhunskih provoda ove godine želi na najljepši mogući način zahvaliti svojoj publici koja se godinama veseli u klubu. Posjetitelji kluba od sada imaju priliku odvesti se kući u najnovijem automobilu Seat Ibiza, osvojiti put u Makarsku gdje će doživjeti nezaboravan provod ili pak uživati u jednogodišnjoj propustnici za mnoge zanimljive koncerte i glazbeni program koji ovo omiljeno zagrebačko mjesto zabave nudi.

 

Gosti kluba H2O imati će priliku okušati sreću, igrati se i zabavljati od 20. siječnja pa sve do 13. lipnja kada će na velikom partiju biti izvučena imena sretnih dobitnika. Novitetima ovdje nije kraj, klub H2O uz promjenu vizualnog identiteta i novim programskim sadržajima, oduševljava i novim suradnjama poput one s poznatim hrvatskim dizajnerom Ivicom Skokom koji je kreirao radne uniforme za osoblje kluba. Po svemu sudeći klub H2O ove je sezone neizbježna destinacija dobre svjetske zabave i već s nestrpljenjem možemo očekivati novu sezonu.

 

Piše L.A Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts