Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Popularni doktor House glumit će princa Phillipa u nagrađivanoj seriji ‘The Crown’

Hugh Laurie ss

Uspješna britanska serija ‘The Crown’ mogla bi uskoro dobiti veliko pojačanje. Šuška se kako u seriju dolazi popularni glumac Hugh Laurie, kojeg publika pamti kao kontroverznog doktora Housea.

Jedan od omiljenih televizijskih doktora, engleski glumac Hugh Laurie, najvjerojatniji je kandidat za ulogu princa Phillipa u seriji ‘The Crown’.

Kako pišu strani mediji, Laurie bi trebao zamijeniti dosadašnjeg Matta Smitha koji je glumio princa Phillipa u mlađim godinama. Kako serija ide dalje, tako likovi odrastaju, pa će glumicu Claire Foy, koja je sjajno utjelovila britanski kraljicu Elizabetu II. , naslijedila glumica Olivia Colman. 

Iako režiser još  nije službeno potvrdio hoće li 58-godišnji Laurie odigrati kraljičina supruga i to za razdoblje od 1960. do 1980. godine, dao je naslutiti da je on u užem izboru. Cijela produkcija veseli se mogućoj suradnji te smatraju kako ne postoji nitko bolji tko bi prikazao princa Phillipa u srednjim godinama života.

Ukoliko i dođe do ove suradnje, bit će to i prvi put nakon dvije godine da pred kamerom gledamo zajrdno Oliviju Colman i Hugha Lauiea, nakon što su to sjajno odglumili u šest nastavaka BBC-jeve mini serije ‘ The Night Manager’.

Izvor: tportal.hr  Foto Screenshot

About The Author

Related posts