Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Popularna pjevačica nije mogla suzdržati emocije i poslala poruku koja je dirnula fanove diljem svijeta

Nina Badrić_foto_ Jelena Balić

Pjevačica Nina Badrić (47) u emotivnoj objavi zahvalila se svima koji misle na Hrvatsku koja se u isto vrijeme bori s koronavirusom i posljedicama potresa u Zagrebu.”Veliko hvala svima diljem svijeta koji su nam poslali miljune zagrljaja koji nas hrabre. Veliko hvala svim gradovima, mjestima, a najviše divnim ljudima u njima koji u ovome trenutku mole za nas. Ne daj, Bože većeg zla. Sarajevo. Beograd”, napisala je Nina na Instagramu (@badrich).

Nina Badrić_Instagram
image-185437

 

Nakon njene objave reagirali su brojni fanovi iz cijelog svijeta, ali i Hrvatske. “Pozdrav iz Toronta za cijeli Zagreb”, “Čuvajte se”, “Hvala vam, ljudi”, “Živi i zdravi budite”, komentirali su.

Pjevačica je ranije u nedjelju objavila fotografije beba u bolnici i majki na hladnoći, a i zahvalila se ljudima koji odrađuju najveći posao u ovoj krizi.

“U ovom kaosu života, u ovom ružnom scenariju kojeg već neko vrijeme živimo, scenariju koji nije filmski, već je nevolja i bolest ispisala svaku stranicu naših života, želim od srca reći ogromno ljudsko hvala svim doktorima, medicinskim sestrama, policiji, vojsci, civilnoj zaštiti, vatrogascima, komunalnim redarima, BBB-ima i svim plemenitim ljudima koji su i ovoga puta pokazali veliko suosjećanje za one kojima je najpotrebnije”, napisala je Nina.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Jelena Balić/Instagram

About The Author

Related posts