Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pop zvijezda otvorila dušu i priznala da je imala problem s ovisnošću iz koje ju je izvukao suprug

Ellie Goulding_Instagram

Pjevačica Ellie Goulding otkrila je kako joj je vježbanje preuzelo čitav život te je postala ovisna o odlascima u teretanu.

33-godišnja glazbenica otvoreno je ispričala da je umjesto u studio išla u teretanu, a preskakala je čak i pisanje pjesama samo da bi vježbala. S ovisnošću joj je pomogao suprug, bivši olimpijac Caspar Jopling.

“Ne smatram se osobom koja lako postane ovisna, ali upravo sam se tako osjećala u jednom trenutku dok sam odlazila u teretanu. To više nije bilo zbog zdravlja ni zabave, odlazila sam vježbati jer sam osjećala da moram, a to je bilo svakoga dana”, ispričala je Ellie za The Sun.

Pjevačica pretpostavlja kako je ovisnost proizašla iz stresa obzirom na to da je zbog turneja bila umorna i teško se nosila sa svim obavezama.

“Imala sam osjećaj da moram biti uvijek u top formi i brinuti o zdravlju, no zanemarila sam druge stvari”, priznaje Goulding.

Ellie Goulding insta
image-185629

Popularna glazbenica prošle je godine ispričala da je skoro odustala od glazbe nakon 10 godina jer se više nije mogla nositi sa stresom. Nakon albuma objavljenog 2015. godine uzela je četverogodišnju pauzu da se oporavi, a suprug joj je u svemu pomagao.

Ellie i Caspar vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a pjevačica je rekla kako je umorna od pitanja kada će imati djecu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts