Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ponovno pokazao da mu je obitelj na prvom mjestu: Cristiano Ronaldo s atraktivnom zaručnicom i najstarijim sinom u izlasku

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez insta

Nogometaš stigao je na svečanu blagdansku večeru svog matičnog kluba Juventus u pratnji atraktivne zaručnice i najstarijeg sina Cristiana Ronalda Juniora.

Kao i uvijek cijela je obitelj bila pomno dotjerana. Stasiti sportaš opredijelio se za već provjerenu crnu klasičnu kombinaciju dok je Georgina Rodriguez malo promijenila svoj stil i izričaj.

Tamnokosa 25-godišnjakinja uvukla se u pripijeni tamnoplavi kombinezon stegnut u struku i pohvalila se Pradinom torbicom u nude boji. Sve je iznenadila odabirom bujne valovite frizure, budući da inače većinom nosi ranu kosu.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
image-179616

Inače, dugogodišnji partneri koji zajedno dijele četvero djece, kćerkicu Alanu Martinu, blizance Evu i Matea te najstarijeg Cristiana, prije nekoliko dana odbacili su šuškanja o tajnom vjenčanju.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez insta
image-179617

Govorilo se da su u Maroku organizirali vjenčanje skriveno od neželjenih pogleda, no 34-godišnji nogometaš takve je navode demantirao.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts