Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pokrenite se i spasite poslovanje! U teškim vremenima treba ulagati u promociju! Ovo je najbolja adresa za to!

Dorijan Elezovic_SBP

Posljednjih dana mnogo je toga stalo! Poslodavci teško da mogu reći da su zadovoljni, a koriste se sve moguće metode kako bi se poslovanje spasilo. Ako pitate stručnjake, oni će vam reći da je vrijeme krize najbolje vrijeme za promociju.

 

Naime, u teškim vremenima cijene promocije su niže, a učinak uvijek može biti dobar, bilo odmah ili po završetku krize. Sada se svi bore za svoj posao pa tako ulaganje u PR može biti itekako učinkovito, naročito ako se bavite poslovima koji u ovo ne trebaju nužno stati.

 

Farmaceutska industrija, prodaja te proizvodnja hrane i kozmetike, zabavni internetski sadržaj, kupnja preko interneta – samo su neke od djelatnosti čije poslovanje ne bi trebalo biti upitno, a ulaganjem u promociju mogu dodatno osnažiti svoje poslovanje ali jednako tako imati bolje rezultate kada krizno razdoblje prođe.

 

 

Dorijan Elezovic_SBP
image-185663

 

 

Poslodavci često režu troškove kada je marketing u pitanju, no to nikako ne bi smjeli ako imaju mogućnost da se nastave oglašavati.

 

Jedna od najuspješnijih PR tvtrki u Hrvatskoj, svakako je agencija REDAKCIJA koja iza sebe ima niz uspješno odrađenih promotivnih aktivnosti iz sektora turizma, ugostiteljstva, estetske kirurgije, farmaceutske i poljoprivredne industrije, svijeta zabave, izdavaštva, obrazovanja…

 

Redakcija_SBP
image-185664

 

 

 

Iza agencije Redakcija stoji Dorijan Elezović, nekada uspješan TV voditelj i novinar koji stečeno iskustvo danas koristi kako bi drugima pomogao u promociji poslovanja. Upravo ovu tvrtku mnogi ističu kao PR agenciju koju vrijedi angažirati jer se bave osmišljavanjem sadržaja što je danas u svijetu oglašavanja i najvažnije.

 

Ako imate mogućnosti, ulažite u PR!

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts