Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pogledajte novi spot grupe Adastra “Neraskidivi”

Adastra

Nakon mnogobrojnih ljetnih koncerata i nedavno objavljenog kompilacijskog albuma Greatest Hits Collection, Adastra se vratila u studio i snimila novi singl Neraskidivi, pjesmu o vjernoj pratiteljici ljubavi – lojalnosti, koja je neraskidiva od ljubavi. Pjesma je premijerno izvedena na koncertu u Rijeci na Trsatskoj Gradini.

Potaknuta odličnom reakcijom publike, Adastra je odlučila snimiti i spot. Snimanje se održalo na tajnovitom zagrebačkom jezeru Ontario. Scenarij, po kojem je spot trebao biti sniman tijekom sunčanog vremena, zbog proloma oblaka je ipak doživio drugačiju realizaciju. Munje koje su parale nebom upotpunile su i prenijele stihove pjesme u video, te na taj način ovjekovječile novi singl.

Frontman grupe Jerko Marić o spotu kaže:
Spot sam zamislio kao prikaz nas četvorice, svatko u svom filmu. Momci nisu pojma imali da ih ne želim u spotu u pozerskom izdanju, nego u onom iskrenom, opuštenom obliku. Na snimanju je bilo puno zezanja, dobrih provala i vibre te sam sretan što sam to sve mogao uhvatiti na kameri. Najbolja stvar je ta da je oluja došla i zapaprila cijeli spot, munje su svuda oko nas sijevale i nije nam bilo svejedno.

Redateljska uloga pripala je Jerku, a produkcija spota rađena je u audio video studiju Zvuk svjetlosti. Adastru uskoro, 21. 10.  možete čuti na koncertu povodom Dana grada Samobora u Centru mladih Bunker, ulaz slobodan.

About The Author

Related posts