Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama

alec i ireland baldwin ss

Slavni glumac Alec Baldwin poznat je po svom odličnom smislu za humor i komičnim skečevima, a ovog puta je u istom tonu odgovorio i na fotografiju svoje kćeri, Ireland Baldwin, koja je na Instagramu osvanula u vrlo golišavom izdanju. Naime, Ireland se slikala u mikro tangicama.

Jedva primjetne gaćice nisu sakrile baš ništa od Irelandine golišavosti, no iako su joj mnogobrojni fanovi poručili daje prekrasna – njezin tata Alec nije bio impresioniran.

Ireland Baldwin
image-168237

Tako je 23-godišnjoj manekenki koju je dobio iz veze s Kim Basinger, na njezinu fotku s krova jednog hotela u New Yorku, poručio – “Oprosti, što?”

U međuvremenu joj je i njezin ujak, također glumac Billy Baldwin dao do znanja da mu se ne sviđa njezina objava. “Teška fotografija ujaku Billyju za lajkanje”, napisao je te dodao #awkward.

Ireland je u svojoj objavi zahvalila hotelu, ali je napomenula i kako joj stražnjica u stvarnosti nije tako bijela kao na fotki.

Ireland Baldwin
image-168238

Nije prvi put da Ireland golišavim fotografijama privlači pažnju oca. “Ne. Samo…ne”, poručio joj je prošle godine kad je također smatrao da je pretjerala.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts