Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pogledajte kako 26 godina kasnije izgledaju djeca iz popularne serije ‘Dadilja’

serija dadilja

CBS-ova serija iz davne 1993., koja se prikazivala sve do lipnja 1999., a koju su hrvatski gledatelji imali prilike gledati na Televiziji RTL, najpoznatija je po glavnoj junakinji, dadilji Fran Fine u izvedbi famozne Fran Drescher. Radnja prati simpatičnu i vrckastu dadilju nazalnog i iritantnog glasa koja se zaposli kod brodvejskog producenta Maxwella Sheffielda, kojeg pak utjelovljuje glumac Charles Shaughnessy, a koji ima troje djece: Maggie (Nicholle Tom), Brightona (Benjamin Salisbury) i Grace (Madeline Zima).

Troje mališana čije smo avanture mogli pratiti kroz školske brige, prve ljubavne jadi ili pak probleme s ocem i povjeravanje omiljenoj dadilji danas su odrasli ljudi koje bi rijetko tko prepoznao.

Najstariju Maggie igrala je Nicholle Tom, a prije toga ostvarila je značajne uloge u holivudskim dječjim filmovima, poput tri nastavka o psu Beethovenu. Plavuša se i nakon projekta ‘Dadilja’ intenzivno nastavila baviti glumom te je do danas imala 20-ak uloga.

Nicholle Tom
image-177741

Atraktivna 41-godišnja Amerikanka, rođena u Illinoisu, i danas izgleda senzacionalno, aktivna je u Hollywoodu, a svoj privatni život vješto skriva od medija.

Njezin brat Brighton iz serije ‘Dadilja’, kojeg je igrao Benjamin Salisbury, još je tajnoviti od Nicholle. On pak nema nijedan profil na društvenim mrežama i ne pojavljuje se na društvenim događanjima. Nakon projekta koji ga je proslavio odradio je još nekoliko glumačkih uloga, a onda počeo gajiti simpatije prema nešto drugačijem radu u glumačkoj struci.

Benjamin Salisbury
image-177742

Naime od 2017. Salisbury radi za Universal Studios Hollywood te je direktor operacijskih projekata za cijeli park. 39-godišnjak je bio sedam godina u braku s Kelly Murkey, s kojom ima dvoje djece, kćer Tanyu i sina Jamesa.

Najmlađu kćer iz serije ‘Dadilja’ igrala je pak glumica Madeline Zima. Preslatka smeđokosa djevojčica bila je omiljena u obitelji, a nakon završetka projekta ostala je najaktivnija u Hollywoodu.

Madeline Zima
image-177743

Bila je u mnogim holivudskim filmovima za mlade, poput ‘Pepeljuge’, ‘Čudovišta u Parizu’ i serije ‘Californication’. Njezin najnoviji film u kojem je igrala je ‘Bombshell’, pored velike Charlize Theron.

34-godišnja Madeline danas njeguje neupadljiv stil te, poput kolega iz serije, ne voli previše razgovarati o privatnom i ljubavnom životu u medijima.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts