Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pogledajte kako 20 godina kasnije izgleda glumica hit-komedije koja nas je osvojila na prvu

Julia Stiles

Od snimanja hit-komedije “10 razloga zašto te mrzim” prošlo je već, vjerovali ili ne, punih 20 godina. Glavne uloge utjelovili su danas 38-godišnja glumica Julia Stiles i pokojni glumac Heath Ledger, čije zajedničke scene mnogi od nas i dandanas pamte.

Julia, koja se od snimanja filma zaista jako malo promijenila, pomislili bismo na trenutak kako je vrijeme za nju stalo, otkrila je svoje omiljene trenutke snimanja s Heathom, kojeg se i dandanas rado sjeti, ali i drugih glumaca koji su sudjelovali u snimanju.

12
image-178809

Jedna od omiljenih scena bila joj je svakako ona snimljena na sportskom stadionu, kada joj je Patrick Verona, odnosno Heath počeo pjevati, prilikom čega je apsolutno sve na setu iznenadio jer nitko nije znao kako dobar glas ima.

“Moj najdraži dio tog dana, ma zapravo cijeli taj dan mi je bio fenomenalan. Heath je trčkarao po stubama stadiona i nitko nije znao da ima tako sjajan glas sve dok nije zapjevao”, ispričala je Julia u televizijskom showu “Watch What Happens Live” Andyja Cohena.

13
image-178810

Podsjećamo, Heath je preminuo u dobi od samo 28 godina od posljedica srčanog zastoja uzrokovanog konzumiranjem prekomjerne doze lijekova. Mladi dobitnik Oskara iza sebe je ostavio kćer Matildu, koja je u to vrijeme imala samo dvije godine, i bivšu partnericu Michelle Williams.

14
image-178811

“Zahvalna sam na tom iskustvu i ne uzimam zdravo za gotovo svu pažnju i ljubav koju obožavatelji gaje prema tom filmu iako je prošlo 20 godina. Gledamo na to kao na jednu pozitivnu stvar”, izjavila je za InStyle Julia, koja se i danas bavi glumom na filmu, televiziji i u kazalištu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts