Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Počeo beogradski FEST

579268_fest-foto-milos-peric-8_f

Umjetnički direktor beogradskog Međunarodnog filmskog festivala FEST, Jugoslav Pantelić najavio je jučer goste koji će biti iznenađenje za publiku.
– Lista gostiju nije završena. Imaćemo goste koji će iznenaditi publiku tijekom festivala, a na ceremoniji svečanog zatvaranja (8. ožujka) očekujte vatromet zvijezda – rekao je Pantelić.
On je rekao da je dobra prodaja karata potvrdila ispravnost odluke organizatora o izboru i rasproredu projekcija, ali je rekao i da program FEST -a nije pravljen isključivo po ukusu publike.

– Program nije ulizivački, svijesno smo se odrekli naslova za koje smo znali da će puniti dvorane. Cilj je da publika stekne povjerenje u naš izbor, i da već slijedeće godine prilazi otvorenih očiju nekim autorima za koje sada ne zna, ali čijim će se filmovima narednih godina redovno vraćati – rekao je Pantelić.

Organizatori festivala su ranije priopćili da je prodano više od 52.000 ulaznica, a od ove godine u Sava centru organizirane su ponoćne projekcije koje su najpopularnije na svjetskim festivalima, a novost je i termin prikazivanja filmova od 9.00 sati ujutru.

Izvor: blic.rs

About The Author

Related posts