Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Pljunuta” je Marilyn Monroe, a kupila je i vilu legendarne glumice gdje je otkrila njezine brojne tajne

Slika zaslona 2020-05-12 u 02.58.07

Djevojka Jasmine Chiswell živi u vili koja je pripadala legendarnoj Marilyn Monroe, a društvene mreže je brzo osvojila nakon što je na društvenim mrežama počela objavljivati detalje koje je otkrila o slavnoj glumici.

25-godišnjakinja oblači se i šminka baš poput Marilyn te obožavateljima gotovo svakodnevno javlja što je sve otkrila u kući glumice na Hollywood Hillsu. Pokazala je interijer čitave kuće koju je Marilyn dijelila s Joeom DiMaggiom 50-ih godina prošloga stoljeća te čak i “ukletu” sobu glumice.Među brojnim detaljima koje je otkrila je i potpis glumice koji se nalazi na stropu kuće. Ispod tepiha je pronašla nekoliko zvijezda.

 

Video pogledajte ovdje.

 

 

Prema podacima agencija za nekretnine, kuća je došla na tržište u prosincu 2018. godine te je prodana za 2,7 milijuna dolara. Kupci su bili mladi par, a kuća im je prodana jer djevojka sliči na Marilyn, a njezin dečko nalikuje Joeu.

Jasmine je inače televizijska ličnost iz Škotske, a još u ranoj mladosti počela se zanimati za televiziju. Sa 22 godine preselila se u Los Angeles gdje je ostvarila karijeru, a svima je poručila da nikada ne odustanu od svojih snovajer će se oni sigurno ostvariti.

 

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagram

About The Author

Related posts