Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pletivo i suknja kao najdraža zimska kombinacija

suknja moda
Zima nas svakim danom podsjeća kako je službeno stigla, pa nam tako ne pada na pamet napustiti dom bez toplih modnih komada koji će nas grijati tijekom dana. No, koliko god da je vani hladno, ipak nismo spremni pozdraviti se s nekim ženstvenim modnim komadima koji svoje mjesto itekako mogu pronaći u zimskim outfitima, a riječ je o neodoljivim suknjama!
Sigurni smo kako svatko od nas ima nekoliko komada suknji te da je vrlo mala vjerojatnost da znate koliko točno komada imate u svom ormaru. Ljubav prema suknjama najvidljivija je za vrijeme nešto toplijih mjeseci, kada upravo one imaju glavnu riječ u svim našim modnim izdanjima, no zima je ta koja u naše svakodnevno odijevanje donosi nešto drugačija pravila kojih se vrlo često moramo i pridržavati. No, to ne znači da u zimskim outfitima suknje nemaju svoje mjesto, već baš naprotiv, mogu izgledati posve neodoljivo i drugačije. Upravo to možete postići ako ih kombinirate s toplim pletivom, poput džempera ili dolčevita, čime stvarate zanimljivu igru dimenzija, pogotovo kada je riječ o puloveru koji je oversized kroja te može izgledati efektno usklađen s uskom mini suknjom ili s lepršavom midi suknjom.
Također svoje pletivo koje već preživljava nekoliko zimskih sezona uvijek možete osvježiti kombinirajući ga s nekom drugom teksturom. Primjerice, meka i pomalo čupava tekstura sjajno izgleda u kombinaciji s nježnom i svilenkastom slip suknjom ili pak s crnom kožnom suknjom, koju još možete dići na neku novu razinu kombinirajući ju s čarapama upečatljivog uzorka. Kombinacija i igranja s ovim odjevnim komadima zaista je bezbroj, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje će standardnu šetnju gradom pretvoriti u pravu modnu pistu!

 

Reserved (230 kn), (230 kn)

Topshop (305 kn), (280 kn)

Uterque (750 kn), (390) kn

Zara (180 kn), (300 kn)

Diesel (2920 kn), (1200 kn)

Bershka (170 kn), (170 kn)

About The Author

Related posts