Kolovoz 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pleteni i topli prsluci apsolutni su hit ove zime!

pulover

Moramo priznati kako nam je ova zima u naše ormare donijela pregršt modnih noviteta, koji s lakoćom transformiraju naša izdanja i stil. Tako se nekoliko trendova istaknulo ove zime, a među njima se pronašao i topli, pleteni prsluk koji se polako, ali sigurno vraća iz djetinjstva te pronalazi svoje čvrsto mjesto u našim svakodnevnim modnim izdanjima.

Situacija unutar našeg ormara poprilično je raznolika, pa se tako mogu pronaći modni komadi koji su pravi odraz klasike te koji kao takvi donose savršeni spoj jednostavnih krojeva i neutralne palete boja. No, našim svakodnevnim modnim izdanjima nešto posebniji karakter pružaju i mikro trendovi koji svojim svestranim karakterom svaku kombinaciju stavljaju u središte pozornosti. Tako ove zime glavnu riječ imaju topli, pleteni prsluci, koji su se pokazali kao sjajna modna investicija budući da pružaju neko novo ruho u kombinaciji sa starim modnim komadima, a posebno ih volimo vidjeti usklađenima s oversized bijelom košuljom koja zaista izgleda neodoljivo. Toplo i meko pletivo omiljeni je dio naše garderobe za hladne zimske dane, a s ovim modnim komadom dobivate raznolikost u odijevaju kao i bezbroj različitih odjevnih kombinacija koje ćete jedva čekati prošetati po gradskim ulicama.

Munthe (169 €)

Versace (195 €)

Prsluke sastavljene od prirodnog materijala kao što su kašmir, vuna i pamuk u nešto luksuznijim izdanjima možete pronaći u kolekcijama poznatih dizajnerskih imena, a koji bi u tom slučaju bili prava modna investicija i za naredne sezone, no ako tražite komad koji će zadovoljiti vašu ljubav prema aktualnim trendovima, onda će high street ponuda ispuniti vaša očekivanja!

Zara (120 kn), (400 kn)

Zara (120 kn), (100 kn)

Zara (200 kn)

Zara (100 kn), (100 kn)

Zara (100 kn)

Zara (130 kn)

About The Author

Related posts