Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Planirate li vjenčanje, svakako posjetite 15. Wedding EXPO!

Wedding EXPO_SBP

Zadnji vikend u listopadu rezervirajte za najveći sajam vjenčanja na kojem će više od 120 izlagača predstaviti svoje ponude.

 U paviljonu 8A Zagrebačkog Velesajma od 25. – 27. 10. održava se 15. po redu sajam vjenčanja Wedding EXPO. Ulaz na sajam je besplatan, a osim bogate ponude brojnih izlagača, posjetitelje očekuju i atraktivne modne revije, nagradne igre i fantastični sajamski popusti.

Wedding EXPO_SBP
image-175312

Svečano otvorenje sajma je u petak u 14:00 sati uz pozdravne riječi organizatora i domaćina te prigodnu modnu reviju. Sajam će u subotu i nedjelju biti otvoren od 10:00 – 20:00 sati, a revije vjenčanica, svečanih haljina i opreme za klencerice održavat će se svaki dan. U subotu u 16:00 sati na programu je samostalna revija vjenčanica salona Nancy Showroom, a u 18:00 sati revija salona Wedding City Zagreb na kojoj će, uz profesionalne manekenke, nastupiti i stvarne mladenke.

Luna Novias za Wedding EXPO_SBP
image-175313

„Pred nama je jubilarni 15. Wedding EXPO i osobito smo ponosni što su nam se ove godine pridružili izlagači iz Slovenije i Bosne i Hercegovine pa sajam polako prerasta u međunarodni. Novost koju želimo istaknuti je digitalni vodič kroz sajam koji će zamijeniti dosadašnje tiskane kataloge, a to je naš mali doprinos brizi za okoliš.“ – kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.

Piše M.T Foto Wedding City, Luna Novias

About The Author

Related posts