Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pjevačica u 51. pokazala nikad utegnutije tijelo u oskudnom bikiniju: “Nije fer koliko dobro izgledaš”

Jennifer Lopez

Iako ima 50 godina i rodila je dvoje djece, pjevačica Jennifer Lopez redovito pokazuje da je u odličnoj formi i izgleda bolje nego neke njezine upola mlađe kolegice. Jennifer, koja se uz glazbu bavi i glumom, pohvalila se fotografijom u oskudnom bijelom bikiniju.

“Opuštena i napunjenih baterija”, istaknula je Lopez, koja je okinula selfie u ogledalu. Slika je oduševile njezine obožavatelje, kojih ima 114 milijuna, na Instagramu. “Tako se započinje požar”, “Ti si savršenstvo. Daješ nadu nama ostalim mamama”, “Tvoje tijelo je moj cilj. Imaš 50, a izgledaš bolje nego ja s 31. Nije fer”, komentirali su.

Jennifer Lopez.png2
image-182877

Dodali su kako im je inspiracija i da su njezini trbušnjaci ubojiti te kad vide ovo požale svaki svoj propušteni trening. Jennifer inače često dijeli snimke i slike s treninga, a nekad vježba i sa zaručnikom, bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (44).

Par je u vezi od 2017., a zaručili su se prošle godine. Lopez ima blizance Maximiliana i Emmu (11) iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem (51).

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts