Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom

Miley Cyrus

Nakon što je glumac Liam Hemsworth cijelom svijetu dao do znanja da je krenuo dalje nakon razvoda s pjevačicom Miley Cyrus, strastveno ljubeći novu djevojku Maddison Brown u javnosti, njegova uskoro bivša supruga podijelila je svoje strastvene trenutke na društvenim mrežama.

Naime, Miley je na profilu na Instagramu objavila nekoliko priča ili bolje rečeno pomalo bizarnih snimki iz kreveta na kojima polugola izmjenjuje strastvene poljupce s novim dečkom, 22-godišnjim glazbenikom Codyjem Simpsonom dok su im lica prekrivena filterima iz popularnog filma “Joker” koji trenutno igra u kinima.

Miley je pritom bila odjevena samo u grudnjak, dok je Cody ponovno pokazao isklesni torzo kojim se posebno ponosi.Novopečeni par poznaje se već godinama, točnije, prijatelji su iz djetinjstva, a ljubav se među njima rodila tek nedavno, nakon što je Miley prekinula 2-mjesečenu vezu s blogericom Kaitlyn Carter i nakon što se odlučila razvesti od Liama Hemswortha.

Javnost je za njihovu vezu saznala kada su opaženi kako zajedno ručaju samo dva tjedna nakon što je pjevačica prekinula s Kaitlynn, a u jednom trenutku je došlo i do izmjenjivanja poljubaca. Miley se nagnula nad stol i poljubila Codyja, a sve su zabilježile budne kamere paparazza.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts