Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pjevačica grupe Colonia poslala ohrabrujuću poruku

Colonia
Povodom obilježavanja Međunarodnog Dana žena, ali i izlaska novog singla grupe Colonia naziva “Ljetni dan“, pjevačica Ivana Lovrić na svom je Instagram profilu objavila:
Samo žena može bit u isto vrijeme i sretna i tužna. I sjetna i radosna. I slaba i jaka. U to ime – LJETNI DAN!“, uz hešteg #sretandanžena #svimkraljicama #happytobeawoman.
 
Lijepa pjevačica najdugovječnije hrvatske pop-dance grupe u povijesti, javnosti je poslala jasnu poruku ohrabrenja, naglasivši kako su sve žene kraljice, a i sama je ponosna što je pripadnica generacije uspješnih i samosvjesnih mladih žena.
 
Objavu su komentirale pjevačica Žanamari Perčić i voditeljica Ecija Ivušić, ali i obožavatelji Colonije koji s nestrpljenjem očekuju novi spot. “Ne mogu dočekat, sretan nam naš dan!“, “Požar u meni nastao, vruće je. Jedva čekam da vidim spot novi.“, “Jako volim ovu pjesmu, jedva čekam spot… nova era je top“, samo su neki od komentara.
 
Novi spot za pjesmu “Ljetni dan“, koji izlazi u zadnjim tjednima zime i priziva ljeto, sedmi je singl s aktualnog albuma “Nova era”, u režiji Daria Radusina, sniman je na atraktivnim lokacijama Marina Novi kompleksa u Novom Vinodolskom, a možete ga pogledati u nastavku;

Piše M.T Foto ShowBizzPress/Milan Šabić

About The Author

Related posts