Srpanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pirati dočekali Vatrene!

Pirati s Lukom Modrićem

U rukama ovih Pirata, Vatreni su na sigurnom i u odličnoj atmosferi. Naravno, mislimo na bend Pirate koji kao da su naslovom svojeg posljednjeg singla „Da je sreće“ prizvali sreću da baš oni imaju čast zabavljati trenutno naše najsjajnije sportaše.

Nakon veličanstvenog dočeka na zagrebačkom trgu, Vatreni su bili spremni na onaj u malo intimnijem okruženju uz bolje polovice i već iskusne zabavljače Pirate.

Pirati s Domagojem Vidom
image-135739

Pirati
image-135740

Dečki iz Pirata ove godine slave 15 godina na našoj sceni, a ovu svirku će sigurno zauvijek pamtiti. „Do suradnje je došlo preko našeg prijatelja Sandro koji nam je već jednom organizirao svirku u društvu Vatrenih. Ali ovo je zaista bilo nešto posebno. Svu onu fantastičnu energiju i odlično raspoloženje, dečki su ponijeli sa sobom u restoran, naravno i tamo je predvodnik zabave bio Domagoj Vida gdje smo se svi zabavljali do… Pa dobro, neka to ostane tajna!“- rekao je vidno oduševljeni frontmen benda Siniša Biško.

Zabava i veselje uz Pirate nisu samo rezervirani za naše Vatrene. Ako ih još niste čuli uživo poslušajte ih prvom prilikom.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts