Ožujak 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pipsi i Nina Violić vole se u javnosti!

Nina Violić pipsi

Spot za pjesmu “K1” grupe “Pips Chips & Videoclips”  je sniman na lokacijama u Ljubljani, a u produkciji slovenskog „Supermarket“ studija.

Autor muzike i teksta je Dubravko Ivaniš. Izvršnu produkciju potpisuje „Dan, Mrak“.

Ven Jemeršić, redatelj spota nagrađivani je slovenskiredatelj (rođeni Zagrepčanin!) i snimatelj mnogobrojnih filmova, serija, reklamnih kampanja i videospotova. U Hrvatskoj poznat po režiji niza spotova Jinxa. Režiranje videa za recentni singl Pipsa njegova je prva suradnja s bandom do sada.

U spotu glavnu ulogu ima Nina Violić, heroina hrvatskog glumišta srednje generacije, već četvrti puta sudjeluje u nekom Pips spotu. Prisjetimo se – glumila je u „Gume na kotačima“, „Supermami“ i „Poštaru lakog sna“. Može se zaključiti da je Nina, sasvim namjerno i neslučajno, vezivno tkivo svih faza karijere Pipsa.

O suradnji s Venom i Ninom govori Dubravko Ivaniš: „S Venom sam poželio raditi još od legendarnog „Zagora“, songa „Central problema“ kojeg je on režirao. Kad je to bilo, prije Isusa, valjda!? A Nina, Nina je naša vječna ljubav. Osim što je naj, naj, naj i što uvijek sa strahopoštovanjem pitam da li bi glumila u spotu ovaj puta joj se stvarno dopala pjesma. To mi je na koncu bitnije od svega, i ujedno najveća pohvala.“

Nina Violić: ”pusti mi vrata da uđem da ne rastavljam krov”, mi je najljepši stih koji sam čula u zadnje vrijeme, za nas šaljive melankoličare to je jednostavno to! Jako, jako mi je drago da što sam nakon puno godina ponovno godina snimila spot za Pipse.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts