Ožujak 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pips Chip & Videoclips imaju novu pjesmu!

Dubravko Ivaniš pips chips videoclips)

Nova pjesma Pips Chip & Videoclips zove se Tek da nas podsjeti koju potpisuje Dubravko Ivaniš.  Glazbeni producent je Ivan Božanić dok su mix i dodatni aranžman odradili Jurica Ferlina i Pavle Miholjević.

Pjesmu je bend najavio ovim riječima:

Već neko vrijeme smo (već objavljeni Jacques Cousteau, K1) u polugodišnjem tempu objavljivanja songova. Nastojimo izlaziti pred ljeto i pred zimu. Nimalo slučajno jer i taj tajming govori o dvojnosti i analogiji na kojoj počiva sve što jesmo i što nas okružuje. Toplo i hladno, početak i kraj, amer i rus, tramvaj i bus. O albumu ne razmišljamo, trenutno se ne vidimo u konceptu koji je, barem ovdje, tržišno totalno deplasiran. Ovako smo, u jednom nenametljivom ritmu, u prilici svaku novu pjesmu na tren osvijetliti lampicom, počešljati je, predstaviti ukućanima i eventualno susjedima. Jer kako drugačije misliti o onima koji slušaju Pipse nego kao o familiji.

Stoga vam predstavljamo novu pjesmu i popratni video za „Tek da nas podsjeti“ pjesma je o pjesmi, o traganju, o smislu. Mada, valjalo bi sačuvati pjesme od objašnjavanja njihovih značenja. One ionako vrlo brzo napuste roditelje i odu kamo žele, s kim žele i pričaju ono što misle da trebaju.

PIPSI na koncertima:

Sarajevo 5.12. (Jazzbina)
Rijeka 15.12. (ex Stereo)
Zagreb 21./22. 12. (Vintage)
Split, 24.12. (Kocka)
Dubrovnik 29.12. (Marin Držić)

Piše D.T. Foto

About The Author

Related posts