Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Pijanistička zvijezda Aljoša Jurinić za humanitarnu akciju ” Korak u život ”

aljoša jurinić


Aljoša Jurinić sa svojim  gostima, Marcom  Grazianijem na violini, Hiwote Tadesse na violi i i Aljom Mandič Faganel na violončelu uključio se u veliku humanitarnu akciju i koncertom na Sceni AMADEO pomoći će stipendiranje mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Aljoša Jurinić
image-167330

Aljoša Jurinić

U petak, 12. srpnja 2019., s početkom u 21:00 h na Sceni AMADEO u Zagrebu održat će se humanitarni koncert mladog pijanista, Aljoše Jurinića u sklopu akcije „Korak u život‟, a za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

aljoša jurinić ss
image-167331

U Hrvatskoj svake godine 200-tinjak djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji završava srednju školu, a ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole, jer strahuju kako dalje. Upravo je iz tog razloga Rotary club Zagreb Kaptol pokrenuo jednu od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija – Korak u život. Akcija je započela 2008. godine te se od tada svake godine osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje. Od početka akcije osigurana su sredstva za više od 200 stipendija, a uz Rotary club Zagreb Kaptol, u akciju su uključene najveće hrvatske kompanije. Uz njih, svojim su aktivnim sudjelovanjem akciju podržala i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture.

Svaki kupac ulaznice dobiva na poklon originalnu grafiku slikara Vatroslava Kuliša!

U slučaju kiše koncert će se održati u subotu, 13.07. u 21:00 sat.

Piše M.T Foto Mario Kucera/ShowbizzPress/Screenshot

About The Author

Related posts