Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Picksiebneri pokazali u direktnom jurišu na dosadu i apatiju pravu formulu za dobar provod

pick

 

Sinoć u punom Vintage Industrial baru Picksiebneri su pokazali u direktnom jurišu na dosadu i apatiju pravu formulu za dobar provod. Uz vesele country ritmove publika je plesala do jutarnjih sati, a da su dečki nadareni i za kazališne performanse pokazali su u obračunu s nečastivim na bini.

 

pick1
image-1230

 

Zajednički sa publikom pokazali su da ” Nečastivi ” nikada ne časti i da ljudima u današnje vrijeme nedostaje socijalizacije i uživanja u zajedništvu i jednostavnim stvarima. Nakon što su Nečastivog ispratili sa bine uz taktove poznate zagorske popevke ” Fala ”, još su dodatno zaprašili veselim contry rock ritmovima na opće oduševljenje publike. Za one koji nisu prisustvovali ovom kazališnom performansu „Nečastivi“ predstavlja sve opće sivilo društva, apatiju, škrtost, dosadu i lake zabavnjačko narodne note.

 

pick2
image-1231

 

Povod ovog veselog tuluma bila je promocija novog spota ” Divlji konj ” u kome propagiraju povratak prirodi. Pjesma je veselog zaraznog melodičnog  karaktera i zasigurno će u ove današnje doba općeg sivila unijeti vesele boje prirode i razbit turobnu svakodnevnicu.

 

pick3
image-1232

 

Prije Picksiebnera publiku je dodatno zagrijala ekipa iz Country Gurua, koji su uveli publiku u conutry rock atmosferu.Na opće iznenađenje samog banda  došlo je fanova iz okolnih gradova. 

 

 

 

Piše: N.K. Foto: Julien Duval  

About The Author

Related posts