Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Petar GRAŠO ovih blagdana poklanja spot za pjesmu FRITULA

Petar Grašo - Fritula _SBP

Nakon što su prošli Božić svi pjevušili da bi ‘sve dali za malu FRITULU‘, što potvrđuje i više od dva milijuna pregleda na internetu, Petar Grašo prve adventske nedjelje publici je poklonio spot za ‘Fritulu’. Spot je u manje od 24 sata već skočio na 3.mjesto u trendingu pregleda.

Petar Grašo - Fritula _SBP
image-177982

Božićna čarolija ‘Fritule’ nastala je prošlog Božića u suradnji s Narodnim radijem, iz pera Vjekoslave i Tončija Huljića, a uspješnu zajedničku suradnju snimanjem spota sada su zaokružili Grašo i Podravka.

Petar Grašo - Fritula_SBP
image-177983

U spotu se tako pojavljuje izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, hrvatska rekorderka u bacanju diska , voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić, poznati chef , te rukometašice RK Podravka Vegete zajedno sa svojim trenerom Zlatkom Saračevićem.

‘Želja mi je da i ovog Božića u sve domove unesemo malo topline i veselja, nadam se da ćemo s ovim simpatičnim spotom to i postići. Želim svima lijepe i mirne blagdane!‘ ‘, rekao je Petar.

Spot prati simpatičnu priču kako Grašo na sam Božić ostaje zarobljen na aerodromu gdje sreće brojne poznate. No stvar naravno spasi Djed Božićnjak koji ga na vrijeme i sretno dovodi do njegove obitelji u kojoj njegova, za ovu prigodu draga, iz poklona vadi prsten!

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts