Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Petar Grašo na Rujanfestu zapalio publiku

Rujanfest Petar Graso 03

Čast da otvori drugi vikend na Bundeku, koji je do sada posjetilo više od 100 000 ljudi, pripala je fenomenalnom Graši s kojim su sinoć pjevale tisuće obožavatelja

Velika gužva na sinoćnjem Rujanfestu dokaz je koliko je sama manifestacija uspješna. Svojim sjajnim nastupom, drugi vikend otvorio je Petar Grašo koji je svojim koncertom definitivno ispunio sva očekivanja publike, a tome i svjedoči posjećenost koja je bila ogromna.

Prvi veliki koncert u metropoli, nakon prošlogodišnje rasprodane Arene Zagreb, Petar Grašo priredio je na Rujanfestu. Nekoliko tisuća obožavatelja stiglo je na Bundek kako bi zapjevali omiljene hitove poput aktualnog ‘Ako te pitaju’ koji mjesecima ne silazi s vrhova top lista slušanosti. Više od dva sata mnogobrojni obožavatelji uživali su i u ostalim omiljenim pjesmama pjevajući ih u glas: Moje Zlato, Uvik isti, 92, Volim i postojim, ‘Ko nam branite mnoge druge.

„Ovo je doista bio jedan veliki koncert, prekrasan je osjećaj vidjeti toliko ljudi koji su stigli sjajno raspoloženi, pjevali cijeli koncert u glas i vjerujem da smo zajedno napravili sjajnu atmosferu koju ćemo još dugo pamtiti. Prvi sam put na Rujanfestu i stvarno ću ponijeti izvanredne utiske“ – rekao je Grašo.

Danas je pozornica rezervirana za „starog lava“ Željka Samardžića i Amadeus Band dok je nedjelja 30. 9. 2018.  dan kada će Rujanfest zatvoriti legendarni Mate Bulić. Ako još niste, svakako posjetite Bundek jer uz pregršt glazbenih sadržaja, čak 100 izvođača i 20 pozornica, tu su i gastronomske delicije na koje ćete teško ostati ravnodušni. Lunapark za najmlađe izmamit će osmijeh na lice vaših najdražih, dok vi uz čašicu svog omiljenog pića uživate u ritmovima baš one glazbe koju volite. Zašto? Jer je na Rujanfestu zabava za sve!

Piše D.T. Foto Filip Trezner

About The Author

Related posts